Gratis forsendelse Gratis forsendelse på ordrer over €99 - 70% rabat med rabatkoden 'CLEARANCE70'

Rundvisning i USA's kaffehovedstad: Efterårs Edition

Seattle, Washington, er kendt som et innovativt og blomstrende kaffehotspot. Det er også fødestedet for en lille kæde ved navn Starbucks. Men vi er ikke her for at tale om Pumpkin Spice Latter.

Jeg var på jagt efter de bedste af de bedste efterårsspecialdrikke fra hele Seattle. Hvis du leder efter anbefalinger til caféer eller blot har brug for sjov inspiration til efterårets kaffesmag, har vi den hyggeligste guide lige her.

Miso Caramel Latte- Vita på KEXP Radio

Først og fremmest er de fede punkter i KEXP's kaffebar gennem taget. Inde i radiostationens bygning ligger en kaffebar fuld af store sofaer, masser af kunst og sin egen pladebutik.

Så jeg var så meget mere klar på at prøve det, der allerede var en lovende start på min kafferejse. Jeg bestiller normalt en iskaffe, selv når årstiderne skifter, men en varm kop af denne gjorde virkelig noget for mig på denne sprøde efterårsmorgen. Tænk på saltet karamel med en anderledes dybde i smagen. Misoen er ikke super sød, men den tilføjer et ekstra lag af afslappet smag. Det var et twist på en standard, der gør det, som den er sat til at gøre - at være en fantastisk efterårsdrik. Med en fantastisk udsigt over de faldende blade udenfor og lyden af KEXP, der spillede over mig, følte jeg, at denne kaffe allerede startede min dag et niveau op.

Græskar hasselnød - Zoka Coffee

Hasselnød og kaffe? De bedste venner. Match made in heaven. Tilføj nu græskar i for at gøre det til efterår, og du har en vinder. Og se, hvor smukt! Opmærksomheden på detaljerne? Uovertruffen .


Dette er kaffedrikken for folk, der ikke kan lide kaffe, kun fordi den bare er så lækker. Smagsprofilen er næsten tiramisu-agtig med et lille strejf af kanel. I en kaffebar fuld af mennesker, der skriver løs og tager imod opkald på en travl arbejdsdag, er denne kop kaffe en sød belønning for dem, der har brug for det.

White Velvet - Espresso Vivace

Espresso Vivace var en kaffebar, hvor man straks kunne føle sig godt tilpas. Selv med en langsom start på dag tre på min rejse blev jeg revitaliseret af den sjove, joviale atmosfære, der kom fra baristaerne.

Og intet siger "godt humør" som navnet White Velvet. Den har opvarmet fløde i en moccabase, men med kaffesmag stadig til stede. Det er en lækker, nem drink, perfekt til at sidde og snakke med venner eller til bare at prøve noget nyt til at varme hverdagen op med.

Lavendar Chai- Anchored Ship Coffee Bar

Lavendel Chai skriger på sofistikeret. Elegant og sundt. Den afspejler stemningen i den kaffebar, der laver den. Og med den måske bedste kvalitet af kaffesmag af alle de andre drikkevarer, der er til stede i den, overskrider denne drink etiketten sæsonbestemt drink.

Denne kop kaffe ligger i en sød, butiksfyldt afkrog i Ballard og fulgte med mig, mens jeg sad udenfor og så på de mange mennesker, der gik forbi. Det er et godt sted at kigge på mennesker, men også, og det er vigtigt, et godt sted at se folk gå med deres hunde. Hund efter hund (og ejere) traskede forbi, mens jeg forsigtigt nippede til min drink. Det helt rigtige par til en eftertænksom, langsom travetur gennem dagen i Seattle.

Efterlad en kommentar