Gratis forsendelse Gratis forsendelse på ordrer over €99 - 70% rabat med rabatkoden 'CLEARANCE70'

Tag en kammerat med

4 bæredygtige grundregler til at rejse let

Det er ofte en udfordring at rejse med letvægt, uanset hvor meget du har rejst rundt i verden.

Hvis du er som mig, kan du udelade ting, du har brug for, for ikke at overskride den ustabile bagagerumsgrænse eller for at spare dig selv for smerten ved en fyldt rygsæk, der graver sig ned i dine skuldre.

For dem, der har brug for de mest bærbare og effektive bæredygtige rejsegrundlag, skal du ikke lede længere end til disse fire titaner inden for smart, kompakt pakning - velegnet til alle de forhold, som dine eventyr kan give dig.

1. Okay, du fik mig. Jeg drikker ikke nok vand. Og jeg bryder mig virkelig ikke om at skulle slæbe rundt på en massiv vandflaske.

Når jeg pakker til en last minute-tur, hvor det ville være mere end gavnligt at medbringe en stor vandflaske, vælger jeg ofte at undlade at tage den med. Selv når jeg er fristet til at medbringe en mindre eller lettere vandflaske, tænker jeg på, at det tager min dyrebare pakkeplads - plads, som jeg meget hellere vil bruge til at medbringe en stor, hardcover bog, der ser smart ud, selv når det er mere end sandsynligt, at jeg ikke kommer til at åbne den.

Heldigvis for alle mine venner, der er bekymrede over mine sundhedsvaner, vrider Stojo koppen min arm og fjerner alle mine undskyldninger. Sammenklappelig, god til både varme og kolde drikke, diskret monokromatisk og lavet til at holde hele livet, er jeg glad for at være tvunget til at træffe bedre beslutninger for mig selv.

2. Hvad hvis du rejser til et sted, hvor solen aldrig holder op med at skinne, og du er ved at løbe tør for plads i din håndbagage? Baggu's Packable Sun Hat er fremstillet af 100 % genbrugsnylon og er ikke kun en bæredygtig basisvare, men også et statement-stykke. Med en kantdiameter på 50 cm og en hagerem til sikker placering er den god til at blokere for solen og holde sig på plads i blæsende vejr.

Den er også... bare meget sjov. Den fås i 13 farver fra ensfarvede neutrale farver til blomster og ternede print, og den kan være lige så nyttig i både mode og funktion.

Når det gælder om at beskytte dig selv mod de brændende stråler, kan du aldrig få for meget skygge.

3. Nøglen til en god rejsekammerat? Fleksibilitet. Nogle gange får den perfekte solrige weekend, du blev lovet, en kølig drejning, og du har brug for tøj, der kan tage højde for en sidste øjebliks ændring af planerne.

Nu er sokker en grundlæggende basisvare, men jeg er en stærk tilhænger af uldsokker som en ikke-forhandlingsbar ting til enhver rejse, der involverer tog, fly eller busser.

Jeg fryser i alle omgivelser med aircondition, for slet ikke at tale om den egentlige vintertid, hvor jeg har brugt mit voksne liv på at udøve kunsten at lægge ekstreme lag på lag. Uldsokker og jeg har været knyttet til hinanden, lige siden jeg var så heldig at få et par i gave.

De er i stand til at opretholde en række funktioner. Ulds medfødte vandafvisning og åndbarhed gør den funktionel på længere ture, hvor en vaskemaskine måske er sværere at komme til, ud over dens store evne til at give varme. Organic Basics bruger vedvarende energi i sin forsyningskæde for at reducere sin klimapåvirkning og skaber en uldsok fremstillet af genbrugsuld og polyamid i unisex-størrelser.

4. Når vi taler om varme, er der intet, der overgår det uundværlige i det lette beskyttende yderste lag. Uanset om du trodser kystvinden, der er så bidende, at det virker som om den håner dig for at tro, at du kunne overleve i den i blot en sweater, eller om du bare indser, at det var en stor fejltagelse ikke at tage paraplyen med, kan lettelsen ved at huske, at du har en jakke i tasken, ikke overvurderes.

Cotopaxis Teca Half-Zip Windbreaker er bygget med 100 % reststof og et letvægtsdesign, der kan foldes ind i brystlommen, og den er praktisk nok til at gøre dine forældre uigenkaldeligt stolte af dig og modig nok til, at du aldrig glemmer den.

Alle de nævnte tøjmærker er klassificeret som "Godt" eller højere på Good On You's etiske og bæredygtige rangliste. Alle de præsenterede produkter er uafhængigt udvalgt, og vi tjener ikke affilieret provision gennem de tilknyttede links.


Foto: gemsling

Efterlad en kommentar